Taloyhtiösivut

Kattava ja ajantasainen palvelukanava käytössänne 24/7

Kaikilla isännöimillämme taloyhtiöillä on käytössä oma sivusto, jonka kautta löydät ajantasaiset tiedotteet sekä asiakirjat. Sivujen kautta käytössänne on myös mm. Isännöintiliiton tuottama asumisen tietopankki, josta löytyy vastaukset useimpiin asunto-osakeyhtiömuotoisen asumisen kysymyksiin.

Palvelun kautta voi lähettää vika- ja remontti-ilmoituksia tai ilmoittaa taloon muuttamisesta. Vikailmoitukset ohjataan suoraan kiinteistöhuollolle, jos taloyhtiössänne on tällainen käytössä.

Osakkaat, asukkaat ja hallituksen jäsenet pääsevät kirjautumaan palveluun erikseen toimitetun käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Suosittelemme osakkeenomistajille ja asukkaille palveluun rekisteröitymistä, jolloin saatte jatkossa ilmoitukset sivuston tapahtumista suoraan omaan sähköpostiinne.

Palvelu toimii suojatun yhteyden kautta ja edellyttää aina kirjautumista. Sisältönäkymä riippuu siitä, oletko kirjautunut sisään asukkaana, osakkeenomistajana vai hallituksen jäsenenä.

Unohtuneen salasanan voi nollata viereisellä työkalulla. Kokonaan unohtuneen käyttäjätunnuksen ja muiden ongelmatilanteiden kanssa taloyhtio.infon asiakaspalvelu auttaa mielellään. Heidät tavoittaa myös sähköpostitse osoitteella asiakaspalvelu@osuria.com.

Kirjautuminen

Kirjaudu painamalla tästä
Taloyhtiösivulle kirjaudutaan suoraan palveluntuottajan sivuston kautta. Saman linkin takaa voi tilata uuden salasanan unohtuneen tilalle